Clausthaler

brief: I 2020 ønsker Clausthaler et konsept som vil introdusere alkoholfri øl for en yngre kundegruppe. Hvordan kan vi gjøre Clausthaler til førstevalget for unge?

STRATEGI: For å overbevise en yngre forbruker, må vi la skremselspropagandaen ligge. Vi må vise målgruppen at vi skjønner at det kan være gøy å drikke, men at det noen ganger også kan være deilig å være edru. 

MÅLGRUPPE: Alder: 20-30 Location: Folk som oppholder seg i sentrum av storbyer i Norge.

KONSEPT BESKRIVELSE: Gjennom korte advarsler og råd på natterstid sørger Clausthaler for at berusede mennesker tar smartere valg på fylla. Advarslene illustrerer berusede mennesker som naive/dumme, men med humor og glimt i øyet.

ETTERLATT INNTRYKK: Clausthaler viser målgruppen en litt morsommere og frekkere tone of voice. De beveger seg bort fra assosiasjoner om å være en traus og kjedelige gammelonkel-øl, til å gi et friskere og mer humoristisk inntrykk. 

 

23.00-04.00
Torsdag - Søndag.

claus.008.jpg
claus.009.jpg
 
claus.010.jpeg
 
claus.012.jpeg

Budskapene kan tilpasset til julebordsesongen, fadderuka, påskeuken eller festivalsommer. Slik kan vi være aktuelle hele året. 

 
claus.014.jpeg

STUNT

Med Clausthaler som avsender, kan målgruppen sende en alkoholfri øl på døren til noen som trenger et lite stikk etter forrige helg.